1 2 3 Sonraki Son
Sayfa (1/3)

2019/2 Dönem YMM Sinav Tarihleri

05.12.2018 tarih ve 007599 sayılı yazımız ekinde yer alan 2019 yılı sınav takvimi ile 17-26 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacağı duyurulan 2019/2 dönemi Yeminli Mali Müşavirlik Sınav tarihleri, 22 Ağustos - 1 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılmak üzere değiştirilmiştir.

Makaleyi görmek için tıklayın

18-19 NISAN 2019 TARIHLERINDE “DENETIMIN KATMA DEĞERININ ÖLÇÜLMESINDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR VE ZORLUKLAR” KONULU PANEL DAVETI HK.

T.C. Sayıştay Başkanlığı Uluslararası İşletme, Ekonomi ve Pazarlama Topluluğunun (IBEMS) İstanbul’da organize ettiği “Dünyadaki Son Gelişmeler Çerçevesinde Sosyal Bilimler” konulu uluslararası kongrede, 18-19 Nisan 2019 tarihlerinde “Denetimin Katma Değerinin Ölçülmesinde Güncel Yaklaşımlar ve Zorluklar” konulu bir panel düzenleyecektir.

TÜRMOB ETİK EĞİTİMLERİ

17 Mart 2014 tarihli Resmi Gazete'de yanınlanan "Muhasebe Meslek Mensuplarının Etik Eğitimi ve Etik Sözleşme Yapılması Hakkında Tebliğ" Kapsamında 2019/1. dönem TÜRMOB Etik Eğitimleri,aşağıda belirtilen süreç çercevesinde yapılacaktır.

Makaleyi görmek için tıklayın

ANTALYA / KGK Sürekli Eğitim Programı (Temel Eğitim)

Bağımsız Denetçiler için sürekli eğitim tebliği kapsamında muhasebe ve denetim alanında yüz yüze eğitimler vermektir.
Böylece Bağımsız Denetçiler tebliğ kapsamında ki eğitim yükümlülüğünü tamamlayabileceklerdir.

Yeminli Mali Müşavirlik Sınavları Hakkında Duyuru

"Yeminli Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav Yönetmeliği" hükümlerine göre, düzenlenen Yeminli Mali Müşavirlik Sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde Ankara'da yapılacaktır.

ANTALYA YMM Odası / Konkordato Süreci Ve Konkordato Komiserliği Eğitim Programı

15.03.2018 tarihinde yürürlüğe giren İcra ve İflas Kanunu’nun yeni konkordato hükümlerinin uygulanmasına ilişkin hukuki ve mali bilgilerin katılımcıya aktarılması hedeflenmektedir.

2018/3. Dönem YMM Sınav tarihleri hakkında duyuru

Yeminli Mali Müşavirlik Sınavları, belirtilen tarihlerde Ankara'da yapılacaktır.

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARINA İLİŞKİN DUYURU

Yeminli Mali Müşavirlik ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav Yönetmeliği" hükümlerine göre, düzenlenen Yeminli Mali Müşavirlik Sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde Ankara'da yapılıcaktır.

NACE REV.2-Altılı,2018 sınıflandırmasının kullanılması hakkında duyuru

T.C. Türkiye İstatislik Kurumu Başkanlığı Metaveri ve Standartları Daire Başkanlığı 08/01/2018 tarihli 44241199-257.01-E.257 sayılı ekte bir örneği gönderilen yazısı ile NACE Rev.2 ya da NACE rev.2- Altılı 2018 sınıflamasında kullanılmasını birliğimize bildirmiştir.

Yeminli Mali Müşavirlik Sınavları

Yeminli Mali Müşavirlik Sınavları ile ilgili duyuru.

11-20 Kasım 2017 (3.Dönem) YMM Sınav Programı

11-20 Kasım 2017 tarihleri arasında Ankara ilinde yapılacak olan Yeminli Mali Müşavirlik Sınavlarına ilişkin program ektedir.

TÜRMOB Kart

TÜRMOB Kart ile ilgili duyuru.

4. YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM VE TASDİK SEMPOZYUMU

Sempozyumun Konusu: Türkiye Ekonomisi ve Yeminli Mali Müşavirlik

Tarih: 01-05 Kasım 2017

Yer: Palmwings Ephesus Otel, Pamucak/İzmir

Büyük ve Orta Boy İşletmeler için Finansal Raporlama Standardı

Büyük ve Orta Boy İşletmeler için Finansal Raporlama Standardı Tanıtım Toplantısı

Yeminli Mali MüşavirlikSınavları hakkında duyuru

Yeminli Mali Müşavirlik sınavları, Ankara'da yapılacaktır.

Makaleyi görmek için tıklayın

KGK İktisadi Gelişmede Muhasebe ve Denetimin Önemi konulu Muhasebe ve Denetim Sempozyumu 27-28 eylül

TÜRMOB Kimlik Kartı Değişimi

TÜRMOB tarafından yürütülen TÜRMOBKart projesinde gerekli teknik çalışmalar tamamlanmış olup, meslek mensuplarının ve aday meslek mensuplarının kimlik belgeleri değiştirilecektir.

4.Yeminli Mali Müşavirlik Denetim ve Tasdik Sempozyumu

4.Yeminli Mali Müşavirlik Denetim ve Tasdik Sempozyumu" 01-05 Kasım 2017 tarihleri arasında İzmir Pamucak-Palm Wings Ephesus Oteli’nde yapılacaktır.

720 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili basın duyurusu

7020 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda ve bir kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun 27 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanarak, yürürlüğe girmiştir.

2017/2. Dönem Yeminli Mali Müşavirlik Sınavlarına İlişkin Duyuru

2017 / 2.Dönem YMM Sınav Tarihleri : 1-10 Temmuz 2017